Dak vernieuwen

In Hoogeveen dankrenovatie en het vernieuwen van het dak in Hardenberg en dakpannen leggen in MeppelHet vernieuwen van je dak, brengt vele voordelen met zich mee. Zo wordt je energierekening lager, de isolatiewaarde van je woning beter en verhoogt de waarde van je woning. Tijd voor een nieuw dak dus!

Bouwbedrijf Bruinenberg kan je dakrenovatie van A tot Z uitvoeren. Het verouderde dak wordt gesloopt. Daarbij halen wij de dakpannen ervan af en kunnen deze eventueel hergebruiken. Er wordt daarna een nieuw dakbeschot gemaakt en deze wordt voorzien van isolatie. De volgende stap is het dak voorzien van dakbedekking. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om meer ruimte te creëren door een dakkapel te laten plaatsten.

Dakrenovatie in Hoogeveen en omstreken

Bouwbedrijf Bruinenberg is werkzaam in omgeving Drenthe, Hoogeveen. We staan onder andere klaar voor je in Zuidwolde, Westerbork, Meppel, Hardenberg en Dalen, maar ook in Coevorden, Gees, Oosterhesselen, Meppen, Aalden en Slagharen, Pesse, Echten, Beilen, Dedemsvaart en Balkbrug. Dus ben je op zoek naar een bouwbedrijf voor het vernieuwen van je dak? Neem dan contact met ons op!

Nieuwe dakpannen laten leggen

Het vernieuwen van je dakpannen kunnen wij voor je uitvoeren. Heb je zelf al nieuwe dakpannen aangeschaft? Ook dan kun je ons inhuren om deze te laten leggen. Het vervangen van dakpannen heeft vele voordelen zoals een nieuwe uitstraling, aanzicht en een waarde vermeerdering van de woning.