Beglazing

Ook beglazing is bepalend voor de sfeer in je huis. Er zijn namelijk verschillende specifieke glassoorten verkrijgbaar. Welke voor jouw woning geschikt is, hangt helemaal af van de functie van het glas. Moet het glas functioneel zijn, bijvoorbeeld brandvertragend of is decoratie belangrijk, zoals glas-in-lood? Bouwbedrijf Arnold Bruinenberg kan de beglazing van je nieuwbouw huis verzorgen, maar ook voor vervanging van je oude beglazing kunnen wij je van dienst zijn. Wij vervangen je oude ramen door nieuwe, goed isolerende beglazing.

Beglazing bij nieuwbouw

Niet alleen de keuze voor de soort beglazing is belangrijk bij nieuwbouw, ook de plek waar de ramen geplaatst worden is van essentieel belang. Het glas bepaalt de licht inval, maar ook het gebruik van de woonruimte. Bouwbedrijf Arnold Bruinenberg kan je adviseren over de plaatsing van de beglazing.

Vernieuwen ramen

Heeft jouw woning nog enkel glas? Dan verlies je veel kostbare warmte in de winter en haal je onnodige warmte binnen in de zomer. Wellicht is dubbelglas wat voor je. Bouwbedrijf Arnold Bruinenberg vervangt je oude ramen door er dubbele beglazing in te zetten. Ook ‘lekkende’ ramen kunnen wij voor je vervangen door er nieuwe beglazing in te zetten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.