Tuinhuis

Tuinhuisjes zijn er in allerlei soorten en maten. Uiteraard wil je graag kiezen voor een tuinhuisje in jouw stijl, passend bij je woning. Bouwbedrijf Arnold Bruinenberg zorgt voor een tuinhuis naar jouw smaak. Voor meer informatie of een gratis offerte, neem je contact met ons op.

Tuinhuisje laten bouwen

Een tuinhuisje kan dienen als extra opslagruimte van bijvoorbeeld het (tuin)gereedschap, de fietsen, tuinmeubelen of kussens of buitenspeelgoed. Maar ook voor een hobby kan je op zoek zijn naar extra ruimte. In een tuinhuisje heeft niemand overlast van je en kun je ongestoord je gang gaan. Ook zou je jouw tuinhuis inrichten als een soort relaxruimte. Ideaal om lekker rustig een boekje te lezen. Uiteraard gaat er ruimte in je tuin verloren bij het bouwen van een tuinhuis. Gelukkig zijn de tuinhuisjes in verschillende afmetingen te bestellen.

Mogelijkheden tuinhuis bouwen

Een tuinhuisje laten bouwen neemt ruimte in beslag, een deel van je tuin gaat verloren. Hoeveel ruimte je het tuinhuisje van je tuin in beslag wilt laten nemen kun je zelf bepalen. De mogelijkheden van de bouw van een tuinhuis zijn enorm. Zo kun je kiezen voor een veranda aan het tuinhuis of niet. Ook kun je zelf de vorm van je tuinhuisje bepalen. En wil je dat je tuinhuisje goed afgesloten moet kunnen worden? Dan kies je voor het juiste hang- en sluitwerk. Een andere keuze die je moet maken betreft de vloer. Wil je tegels op de grond leggen of toch liever een houten vloer? Bouwbedrijf Arnold Bruinenberg kan je adviseren op al deze punten en maakt een vrijblijvende offerte voor je.