Betonlook muur en betonlook in de badkamer

Betonlook wand en muur

Betonlook muur ziet op deze afbeelding goed afgewerkt Betonlook is een stijlvolle wandafwerking voor bijvoorbeeld kamer, badkamer of toilet muren en wanden. Betonlook is een moderne manier van wandafwerking en heeft een geweldige betonnen uitstraling. Door het schuurpatroon krijg je betonlook muur een zeer uniek eindresultaat. Deze vorm van stucwerk kan prima gecombineerd worden met strakke, witte wanden of badkamertegels. Bouwbedrijf Arnold Bruinenberg kan deze stijlvolle manier van wandafwerking voor jou realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Wat is betonlook?

Betonlook muur ziet op deze afbeelding goed afgewerkt Betonlook wordt op cement basis verwerkt met een toplaag van steenolie of twee componentenlak en is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Betonlook kunnen wij in vele kleuren leveren en aanbrengen. Dat doen we door het beton of cement te mengen met een kleurstof of pigment. Het is vooraf echter niet mogelijk om 100% de juiste kleur van een betonlook muur of wand te garanderen, omdat deze met grijs cement wordt gemengd. Tijdens het aanbrengen schuren we de wanden (beton) in zijn geheel op. Dat geeft de natuurlijke structuur en beton uitstraling.

 

 

Betonlook laten aan brengen in de volgende stappen:

  • allereerst inspecteren we de muur
  • daarna plakken we alle overige wanden, plafond en vloer af
  • als dit gedaan is brengen we voorstrijkmiddel aan voor een optimale hechting
  • vanaf dit moment starten we met het aanbrengen van de betonlook en structuur op de muur
  • zodra de betonlook is aangebracht gaan we de wand afwerken met een spackmes
  • als de betonlook muur goed droog is gaan we deze schuren
  • wanneer de beton muur geschuurd is brengen we steenolie of 2 componenten lak aan

 

 

Betonlook badkamer

Betonlook badkamer heeft een geweldige uitstraling in combinatie met tegelsTegenwoordig is het een trend om de badkamer niet alleen met tegels uit te voeren. In deze tijd van vernieuwing en trends zie je ook veel betonlook badkamers in combinatie met tegels. De combinatie van tegels en betonlook geeft een toch landelijke maar ook een strakke en moderne uitstraling.

Daarnaast is het combineren van meerdere afwerkingen en materialen in neutrale kleuren en stijlen tijdloos. Wat je ook veel ziet is een combinatie van tegels, houten badmeubelen en betonlook wanden in de badkamer. Dit is een prachtige combinatie.

Daarnaast is het zo dat betonlook tegenwoordig in combinatie met beton cire ook in de natte delen van de badkamer verwerkt kan worden. Omdat betonlook in de badkamer op cement basis wordt verwerkt is dit uitstekend om in vochtige ruimtes toe te passen.

 

 

 

 

Vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen?

We komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en denken graag mee, zodat we een passend voorstel kunnen maken. 

Bel vrijblijvend 06 - 1338 4224 voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan